Van nieuwbouw tot onderhoud – Klussenbedrijf 038 uit Zwolle maakt het voor u in orde

Bel ons voor een offerte op maat
Icoon roller

Nieuwbouw, een verbouwing, of hebt u plannen voor renovatie/onderhoud? Bij Klussenbedrijf 038 kunt u altijd rekenen op vakwerk. We gaan bij (en eventueel met) u vol enthousiasme aan de slag, alsof het om onze eigen woning gaat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Icoon huis

Nieuwbouw

Icoon huizen

Verbouwing

Icoon bouw

Renovatie/onderhoud

Nieuwbouw

Hebt u nieuwbouwplannen of wilt u een uitbreiding van, aan of op uw huidige woning realiseren, zoals een erker, een serre, een dakkapel, uitbouw of opbouw? Ook voor de bouw van een schuur of een bijgebouw bent u bij ons aan het goede adres.

Maak direct een afspraak

Verbouwing

Biedt uw woning te weinig ruimte voor uw gezin? Verhuizen is niet altijd noodzakelijk. Door uw woonkamer met een uitbouw te vergroten of van de zolderruimte een extra slaapkamer te maken, door bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel, kunt u gewoon in uw huidige woning blijven wonen.

 

Van strippen tot volledig opbouwen

Klussenbedrijf 038 voert iedere verbouwing op vakkundige wijze voor u uit. Of het nu gaat om volledig strippen van uw woning en opnieuw opbouwen of om een nieuwe badkamer, keuken of toilet. Wij zorgen ook voor al het installatie- en elektrawerk en zorgen dat uw woning zowel duurzaam als energiezuinig wordt.

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Renovatie/onderhoud

Dakonderhoud en vervanging van daken

Dakonderhoud is voor veel woningeigenaren een noodzakelijk kwaad, maar door regelmatig onderhoud te laten plegen, kunt u vervelende situaties, zoals lekkages, verstopte dakgoten en loszittende dakpannen, voorkomen. Klussenbedrijf 038 verzorgt het onderhoud van uw dak(goten) en voert als dit nodig is volledige of gedeeltelijke renovaties uit. 

 

Houtrotreparatie/kozijnen vervangen

Voorkom houtrot door op tijd onderhoud te (laten) plegen aan uw houten kozijnen. Wij repareren houtrot en vervangen als dat moet uw kozijnen.

 

Renovatie van toilet, badkamer of keuken

Is uw toilet toe aan een opknapbeurt? Wilt u graag een zwevend toilet of een inloopdouche? Nieuwe keukenkastjes of misschien wel een kookeiland? Wij klaren uw klus, zoals u het voor ogen hebt. Met vakmanschap tot in ieder detail.

 

Stucwerkvervanging en restauratie

Is uw stucwerk beschadigd en toe aan vervanging of aan renovatie? Bij Klussenbedrijf 038 beschikken we over de juiste materialen om uw stucwerk weer als nieuw te maken.

 

 

Dakonderhoud is voor veel woningeigenaren een noodzakelijk kwaad, maar door regelmatig onderhoud te laten plegen, kunt u vervelende situaties zoals lekkages, verstopte dakgoten en loszittende dakpannen, voorkomen. 


Klussenbedrijf 038 verzorgt het onderhoud van uw dak(goten) en voert indien nodig volledige of gedeeltelijke renovaties uit. Zo kunt u veilig, droog en zorgeloos blijven wonen.

Vraag naar de mogelijkheden

Klussenbedrijf 038 is uw betrouwbare partner voor:

Icoon aanbouw

Aanbouw

Klussenbedrijf 038 voert uw complete aanbouwproject op vakkundige wijze voor u uit.

Icoon uitbouw

Uitbouw

Wij creëren met gemak meer woonruimte voor u door een schitterende uitbouw te realiseren.

Icoon verbouw

Verbouw

Geen verbouwing is voor ons te klein of te groot. We hebben het vakmanschap in huis voor vrijwel elk project.

Icoon renovatie

Renovatie

Wat u ook in of aan uw woning wilt renoveren, Klussenbedrijf 038 brengt het weer terug in originele staat.

Telefoon icoon

Bel 06 - 43 47 73 04 voor een vrijblijvende offerte voor uw klus

Neem contact op