Bouwinspiratie voor uw project bij Klussenbedrijf 038 uit Zwolle

Neem contact op
Icoon roller

Klussenbedrijf 038 zorgt ervoor dat elk project grondig wordt aangepakt, met oog voor detail. Om bouwinspiratie op te doen, kunt u hier het resultaat van door ons uitgevoerde projecten bekijken op het gebied van dakrenovatie, badkamerinstallatie, schuurbouw, houtrotreparatie en schilderwerk.

Dakrenovatie

Klussenbedrijf 038 heeft ervaring met diverse daksoorten en dakbedekkingen. In deze galerij ziet u enkele foto’s van dakrenovaties die wij met succes hebben uitgevoerd.

Badkamer en toilet

Voor een prachtige nieuwe badkamer of toilet kunt u Klussenbedrijf 038 inschakelen. We zorgen voor complete badkamerverbouwingen, maar ook voor sanitair-installatie. In de galerij ziet u enkele voorbeelden van ons werk.

Tuinschuren

Voor een mooie en stevige tuinschuur bent u bij Klussenbedrijf 038 ook aan het juiste adres. We leveren en bouwen tuinschuren in diverse materialen, zoals hout en steen.

Houtrot en schilderwerk

Ook voor de behandeling van houtrot kunt u op de expertise van Klussenbedrijf 038 rekenen. U ziet in deze galerij foto’s van voor en na onze behandeling. We verzorgen ook professioneel schilderwerk met duurzaam resultaat.

Telefoon icoon

 Maak direct een afspraak via 06 - 43 47 73 04 

Neem contact op